Het huwelijk van Evelien & Gerry ging door wat we noemen het einde van het land.  Tessenderlo is niet het einde van het land maar ver genoeg dat je als trouwfotograaf minstens 2 uur reserve inbouwt ten gevolge van het verkeer.
2 uur klinkt veel maar hier volgt het horrorverhaal (voor mij ) van het begin van de dag.

Reistijd  Aalst -> Tessenderlo  zonder file : 1h15
Reistijd  Aalst -> Tessenderlo  op een vrijdag met file minimum 2 uur.
Afgesproken tijd aankomst bij bruid : 10h
Aankomst bruidegom bij bruid : 11h30
Dus wanneer vertrekken we om zeker op tijd te zijn wat er ook gebeurt op de baan ? Inderdaad om 7 uur. Wat er ook gebeurt  foto’s van het aankleden, de ringen, bloemen, schoenen mag je niet missen en moetnje gewoon hebben. Dus 3 uur inrekenen als reistijd zorgt er voor dat we gerust zijn en geen stress.

Nu dat was buiten die zeer aangename persoon die mijn auto zo leuk vond dat hij hem even van dichterbij wou bekijken en dit in volle spits op de ring in Brussel gerekend.  Oeps!
Blijkbaar is zo een europees aanrijdingsformulier zeer moeilijk in te vullen als je er geen ervaring mee hebt (tegenpartij) . Tik tak tik tak en de tijd gaat voorbij.

Laten we dus maar even en backup fotograaf regelen. Lang leve een netwerk van huwelijksfotografen die willen klaar staan om in te springen als het echt moet.
Afspraak met mijn collega   :  als ik er om 11h uur niet ben dan gooooooo Hijack-it . Hij stond namelijk  klaar op 2 minuten van het trouwkopppel hun woning. (idd Evelien & Gerry  jullie zaten bijna even met een andere onnozelaar opgescheept)

Papieren ingevuld en gas geven( de  gereden snelheid schrappen we uit veiligheidsoverwegingen). De flitsers nemen we er wel even bij want hoe goed mijn collega ook is, het eergevoel is te groot.

Gelukkig waren Evelien en Gerry 2 zeer rustige mensen die niet in paniek sloegen toen ik hun liet weten dat ik er dus niet om 10 uur ging zijn.

Ping 11h 01 ik ben er en wat blijkt ? Evelien zit rustig in pyjama de nageltjes te lakken.

Stress weg en vanaf toen was het genieten van een prachtige rustige sfeervolle huwelijksdag.

Evelien en Gerry, geniet van jullie huwelijk en mogen deze trouwfotos een deel van jullie herinnering zijn.